fbpx

Voorlichting SLIM-regeling

MKB-Limburg biedt voorlichting aan over de SLIM-regeling. 

Kanssen

Gezien de kansen die de SLIM-regeling met zich meebrengt om verbeteringen aan te brengen in het proces om medewerkers en werkgevers na te laten nadenken over de toekomst, heeft MKB-Limburg een 2-tal presentaties gepland over de SLIM-regeling.

19 februari 2020
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Villa Flora, Venlo

4 maart 2020
15.00 – 17.00 uur
Locatie: C’mill, Heerlen

MKB-leden kunnen zich aanmeden via het Ledenplatform
Leden van collectiviteiten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@mkblimburg.nl

SLIM met Leo

Veel mkb-ondernemers willen graag investeren in de ontwikkeling, het opleiden en het begeleiden van werknemers, maar hebben daar niet altijd de mogelijkheden voor. SLIM is een subsidieregeling vanuit de overheid, waarbij individuele bedrijven én samenwerkingsverbanden subsidie kunnen aanvragen voor activiteiten rondom scholing en ontwikkeling van hun medewerkers. Leo gaat zich inzetten om samen met de Limburgse mkb-bedrijven een activiteitenplan op te stellen om de SLIM-subsidie aan te vragen. 

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.