fbpx

Vitaliteitsmanagement

In samenwerking met Baandomein geef ik een workshop over vitaliteitsmanagement.

Datum: 14 april 2020
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen

Vitaliteitsmanagement

Waarom is vitaliteitsmanagement interessant voor jouw organisatie, hoe inventariseer je de vitaliteit binnen de eigen organisatie en wat kun je als organisatie doen om de vitaliteit van je medewerkers te verhogen?

In deze workshop worden de aanwezigen meegenomen in de zes beleidsvelden van het organisatie-vitaliteitsmodel. Per beleidsveld ontstaat er inzicht in de kracht die er al is binnen het beleidsveld en welke ontwikkelmogelijkheden er zijn binnen datzelfde beleidsveld. 

Je gaat naar huis met een concreet idee welk beleidsveld aandacht nodig heeft en wat er gedaan kan worden om de eigen regie en veerkracht te ontwikkelen en de vitaliteit binnen de eigen organisatie te vergroten.

Deze workshop wordt gegeven door Anita Verstappen en Marca de Greef van PreventiVIO.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.