fbpx

Try-out CITAVERDE – Hovenier

Weet je nog niet precies welke opleiding je moet kiezen? Volg dan een Try-Out bij het CITAVERDE College.  

Een Try-Out is een workshop van een halve dag bij het CITAVERDE College waarbij je kennis maakt met een opleiding naar keuze. Je gaat dus eigenlijk een dagje proefstuderen! Weet je nog niet welke opleiding je moet kiezen? Je kunt je voor meerdere Try-Outs aanmelden. 

Op dinsdag 17 maart van 13.00 – 17.00 uur kun je een Try-Out volgen voor de opleiding Hovenier niveau 2

MBO Medewerker hovenier

Tijdens de opleiding medewerker hovenier word je opgeleid om tuinen en groen aan te leggen en te onderhouden. Dat kan in Limburg, maar ook buiten onze provincie en zelfs in het buitenland zijn er mogelijkheden voor stages en je baan later.

Mijn Leo 

Heb je nog geen idee wat je graag zou willen doen? Of weet je nog niet zo goed wat nu echt bij je past? Maak dan gratis een Mijn Leo account aan! Je kunt hier zelftesten doen en een profiel opbouwen zodat je een beter beeld krijgt van waar jouw talenten liggen en wat goed bij je past. 

Liever een persoonlijk gesprek? Neem contact met mij op, dan plannen we een afspraak in. 

Ik ben Leo,  jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.