fbpx

Try-out CITAVERDE – Dierenverzorging niveau 2, 3 & 4 en Dierenassistent paraveterinair niveau 4

Weet je nog niet precies welke opleiding je moet kiezen? Volg dan een Try-Out bij het CITAVERDE College.  

Een Try-Out is een workshop van een halve dag bij het CITAVERDE College waarbij je kennis maakt met een opleiding naar keuze. Je gaat dus eigenlijk een dagje proefstuderen! Weet je nog niet welke opleiding je moet kiezen? Je kunt je voor meerdere Try-Outs aanmelden. 

Op vrijdag 20 maart van 11.00 – 17.00 uur kun je een Try-Out volgen voor de opleiding Dierenverzorging en Dierenartsassistent paraveterinair. 

MBO Medewerker dierverzorging 

Op de opleiding dierenverzorging leer je van alles over verzorging, hygiëne en gedrag van dieren. Als jij dierverzorger wil worden, staan diergezondheid, dierenwelzijn en veiligheid van mens en dier bij jou op nummer 1. Jij hebt een proactieve houding en werkt met oog voor een schone, nette en werkbare omgeving. Help jij gezinnen in Limburg en daarbuiten met de gezondheid van hun huisdieren?

MBO opleiding dierenartsassistent paraveterinair

De dierenartsassistent paraveterinair heeft een centrale, uiteenlopende functie. Met je MBO niveau 4-diploma dierenartsassistent paraveterinair op zak, werk jij zowel in de wachtkamer, het laboratorium en op kantoor als op de behandelplekken zoals de operatiekamer, de herstelkamer, de dierentuin of een landbouwbedrijf. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de baasjes en biedt deskundige assistentie in de operatiekamer. Jij kunt goed met dieren, maar ook met mensen omgaan. Help jij in Limburg of daarbuiten de dieren gezond te houden?

Mijn Leo 

Heb je nog geen idee wat je graag zou willen doen? Of weet je nog niet zo goed wat nu echt bij je past? Maak dan gratis een Mijn Leo account aan! Je kunt hier zelftesten doen en een profiel opbouwen zodat je een beter beeld krijgt van waar jouw talenten liggen en wat goed bij je past. 

Liever een persoonlijk gesprek? Neem contact met mij op, dan plannen we een afspraak in. 

Ik ben Leo,  jouw persoonlijke loopbaancoach. 

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.