fbpx

Netwerken – Hoe doe je dat? Deel 1

In samenwerking met Baandomein geef ik een workshop over netwerken.

Deze workshop bestaat uit twee dagdeel sessies. Let op! Je moet aan alle 2 de dagdelen kunnen deelnemen. De tweede sessie staat gepland op 11 juni 2020. 

Deel  1 
Datum: 21 april 2020
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen
Deel 2
Datum: 11 juni 2020
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen

Netwerken, hoe doe je dat? 

Het doel van de workshop is om medewerkers te stimuleren om hun netwerk actief te gaan inzetten. Hiervoor is een kort programma van 2 dagdelen ontwikkeld, waarin ze hun schroom hiertoe overwinnen en hun blik verruimen naar ‘buiten’. Uitgangspunten hierbij vormen de zelfredzaamheid én zelfwerkzaamheid van de medewerker. 

In de bijeenkomsten ligt de nadruk op het vergroten van vaardigheden door veel oefening én het daadwerkelijk voeren van een netwerkgesprek bij een andere organisatie. Aan bod komen bijvoorbeeld nut en noodzaak van netwerken, elevatorpitch, telefonische afspraak maken, oefengesprekken, het delen van elkaars netwerk en het Regionaal Talent Centrum (RTC) van Baandomein. Na de bijeenkomst worden door de deelnemers leerdoelen en actiepunten benoemd. Elk van de 2 bijeenkomsten wordt begeleid door 2 ervaren trainers/mobiliteitsadviseurs.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.