fbpx

Mijn voorkeursrollen

Wanneer: 7-05-2020
Tijd: 15.00u – 17.00u
Locatie: Kasteel Hillenraedtstraat 1, Roermond
Organisator: Gilde Opleidingen

Schrijf je hier in voor deze workshop:

Naast de inhoud van je functie en werkzaamheden, is de rol die jij vervult bepalend voor jouw bijdrage en je werkplezier. Wat zijn jouw voorkeursrollen? Iedereen heeft van nature een beperkt aantal rollen die bij hem of haar passen en die bij voorkeur worden vervuld.

Ben je een kartrekker? Ben je degene die alles tot in de puntjes regelt? Ben je de sfeermaker? Breng je vooral creatieve ideeën in? Ben je de organisator? Ben je de verbinder? In welke rol voel jij je het beste thuis, welke neem van je nature aan. Is dat in prive ook zo? We gaan in deze workshop op zoek naar jouw voorkeursrollen.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.