fbpx

LinkedIn voor beginners

In samenwerking met Baandomein geef ik een workshop over LinkedIn voor beginners. 

Datum: 21 april 2020
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Locatie: C-mill, Jan Campertstraat 9, 6416 SG Heerlen

Waarom LinkedIn?

Waarom is LinkedIn belangrijk in de huidige arbeidsmarkt? Voor wie maak je een profiel én hoe zorg jij ervoor dat je ‘beter’ gevonden wordt? De belangrijkste vraag is wellicht: ‘hoe’ pak jij dit aan?

LinkedIn is een onmisbaar online netwerk in jouw professionele loopbaan. Her is een populair en onmisbaar kanaal bij het online positioneren van je professionele ik. De meeste organisaties en bijna alle recruiters zoeken pro-actief naar kandidaten voor openstaande vacatures op LinkedIn.

In een interactieve workshop gaan wij met elkaar aan de slag om een ijzersterk LinkedIn-profiel neer te zetten en maak jij kennis met de belangrijkste functies van LinkedIn.

Let op! Neem je eigen laptop mee. 

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.