fbpx

Levensfases

Wanneer: 12-05-2020
Tijd: 15.00u – 17.00u
Locatie: Groenveldsingel 40 Venlo
Organisator: Gilde Opleidingen

Schrijf je hier in voor deze workshop:

Wat is de invloed van jouw levensfase op jouw(loopbaan)keuzes? Welke levensfases heb je al doorlopen en welke gaan er nog aankomen? Hoe hebben jouw keuzes tot nu toe uitgepakt en waar sta je momenteel voor?

Iedere overgangsfase in de psychosociale ontwikkeling van de mens wordt gekenmerkt door een conflict of crisis. Dit conflict moet op positieve wijze opgelost worden voordat het individu kan doorgaan naar de volgende fase. Conflict staat voor een levenstaak die een persoon moet volbrengen eer hij toe is aan de volgende taak.

Ben jij benieuwd In hoeverre deze conflicten, en uitkomsten, invloed hebben (gehad) op jouw loopbaan?  En moet je bij je keuzes rekening houden met de levensfase waarin je je bevindt? In deze workshop gaan we daar samen achter komen.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.