fbpx

Wim: “Ik voel me helemaal op mijn plek!”

Wim besloot na zijn gesprek met loopbaanadviseur Joop het roer om te gooien: "Joop dacht constructief met me mee en gaf suggesties en tips die uiterst waardevol zijn gebleken. Op zijn advies ben ik verder gaan kijken, ook over de landsgrenzen heen."

Wim besloot na zijn pensioen het roer helemaal om te gooien. Na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs ging hij, na zijn loopbaangesprek, een vakopleiding volgen tot brood- en banketbakker.  

“Ik ben bakkerszoon maar koos in mijn jonge jaren voor de muziek en volgde met succes mijn opleiding aan het conservatorium in Maastricht. Vervolgens ben ik ruim 40 jaar werkzaam geweest in het onderwijs als leraar muziek. Daarnaast ben ik ook altijd actief geweest als dirigent van verschillende koren en big bands. Toen ik met pensioen ging ontwikkelde mijn hobby als thuisbakker zich steeds meer, het zit toch in de genen. Nu heb ik eindelijk tijd om deze passie handen en voeten te geven.”

“Na mijn inschrijving werd ik uitgenodigd voor een gesprek met een loopbaanadviseur. Tijdens dit gesprek besefte ik me dat een voltijdse opleiding voor mij niet het passende traject zou zijn. Loopbaanadviseur Joop dacht constructief met me mee en gaf suggesties en tips die uiterst waardevol zijn gebleken. Op zijn advies ben ik verder gaan kijken, ook over de landsgrenzen heen. Zo kwam ik uit bij volwassenenonderwijs in Hasselt, België. Sinds afgelopen oktober volg ik hier nu de versnelde opleiding voor brood- en banketbakker en voel helemaal echt helemaal op mijn plek.”

Deze testimonial is afkomstig van het Gilde Loopbaancentrum, partner van Leo. 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.