fbpx

Petra: “Ik heb nu meer inzicht in hoe ik mezelf kan presenteren”

"De workshop was echt van toegevoegde waarde."

Petra nam onlangs deel aan de workshop van loopbaancoach Joop tijdens De Koffiebreak bij AZL in Heerlen. Tijdens een Koffiebreak wordt er onder het genot van een kop koffie aandacht geschonken aan de loopbaan van werknemers, dit via een workshop of persoonlijke loopbaangesprekken. De beste (loopbaan)gesprekken worden immers gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie.

“De workshop van ‘Leo’ bij AZL heeft mij vooral meer inzicht gegeven in hoe ik mij beter kan presenteren op belangrijke momenten in mijn loopbaan, zoals een voortgangs- of sollicitatiegesprek. De workshop was daarom zeker van toegevoegde waarde, ik zou het anderen ook aanbevelen een workshop of Koffiebreak van Leo te organiseren of bij te wonen.”

Je hoeft dus niet te wachten tot het functioneringsgesprek, de BILA of beoordeling. Ga gewoon eens samen zitten met een kop koffie tijdens de Koffiebreak. 

Vraag nu kosteloos de Koffiebreak aan voor jouw bedrijf. 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.