fbpx

Daisy: “Het was voor mij een duidelijke en fijne bevestiging.”

“De workshop heeft me handvaten gegeven om betere vragen aan mezelf te stellen.”

Daisy nam onlangs deel aan de workshop van loopbaancoach Joop tijdens De Koffiebreak die haar werkgever AZL organiseerde.

“Voor mij was het gesprek met Joop een fijne bevestiging, het gaf mij duidelijkheid dat ik op de goede weg zit. De workshop heeft me handvaten gegeven om betere vragen aan mezelf te stellen om zo beter inzicht te krijgen in wat bij me past en wat ik belangrijk vind. Joop heeft ons ook veel verteld over energieslurpers en energiegevers, het kan je helpen te ontdekken wat bij je past. Waar krijg ik energie van?”

Daisy zou andere werkgevers en werknemers aanbevelen gebruik te maken van De Koffiebreak: “Omdat de meeste mensen niet nagaan wat goed voor ze is en wat echt bij ze past. Het kan een echte eye-opener zijn.”

Tijdens een Koffiebreak wordt er onder het genot van een kop koffie aandacht geschonken aan de loopbaan van werknemers, dit via een workshop of persoonlijke loopbaangesprekken. De beste (loopbaan)gesprekken worden immers gevoerd onder het genot van een lekkere kop koffie.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.