fbpx

Geannuleerd – Meeloopdag Gilde Zorgcollege

Op dinsdag 24 maart 2020 organiseert het Gilde Zorgcollege een meeloopdag. Ben jij nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een student Verzorgende IG of Verpleegkundige? Meld je snel aan en ervaar het zelf! 


Werken in de zorg

In de zorg is een grote vraag naar personeel. Er zijn mensen nodig om te helpen, verplegen en verzorgen. Het is misschien wel het belangrijkste werk dat er is voor onze samenleving. Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.

Scherpschutter wordt verpleegkundige

Rico komt uit een échte zorgfamilie en weet dus hoe dankbaar dat werk is. "Ik koos zonder enige twijfel voor de mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg."


Leven lang ontwikkelen

De wereld om ons heen verandert snel en dat is niet anders voor de arbeidsmarkt. Daarom is het heel belangrijk om je te blijven ontwikkelen. De zorgsector biedt kansen voor iedereen. Of je nu net gestart bent met je opleiding, werkzoekend of al geruime tijd aan het werk bent. 

Er zijn ontelbaar veel excuses te verzinnen om een loopbaanverandering niet te doen, er is maar één reden om het wel te doen, namelijk werk doen waar je hart sneller van gaat kloppen!

Caroline, van ICT'er naar GGZ-verpleegkundige

Toe aan iets nieuws? 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die de zorg jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor de meeloopdag bij het Gilde Zorgcollege

Twijfel je nog over jouw kansen in de zorg? Neem dan contact met mij op. Ik kan je advies geven op afstand of een loopbaangesprek met je inplannen. Ik heb alle kennis en ondersteuning in huis om je te helpen de juiste volgende stap in je loopbaan te zetten.

Ik ben Leo, jouw persoonlijke loopbaancoach.

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en workshop met betrekking tot loopbaanontwikkeling?  Schrijf je dan nu in op mijn nieuwsbrief!

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.