fbpx

Ik leer

Bij mij kun je terecht voor advies of hulp bij het kiezen van de juiste opleiding en ik bied ondersteuning tijdens je studie. Heb je vragen over de toekomst of weet je al wat je wilt? In beide gevallen help ik je graag.

Wil je graag meer inzicht krijgen in je studieloopbaan? Probeer dan eens een van de online testen, zoals de ‘Talentscan’. Zo kun jij gerichter op zoek naar een opleiding die bij jou past. Kijk hier voor alle beschikbare testen.

Mijn Leo is de plek waar je eenvoudig alles met betrekking tot jouw persoonlijke loopbaan kunt verzamelen en bewaren. Je kunt er testen doen en werken aan je eigen portfolio en cv. Via Mijn Leo log je in op jouw persoonlijke omgeving, alleen jij hebt toegang. Zo heb je jouw gegevens altijd binnen handbereik en up to date!

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van verschillende opleidingen? Ik heb alle kennis en inzichten, die jij nodig hebt om de juiste keuze te maken, voor je op een rijtje gezet.

Meer inzicht in een beroep krijgen? Met experiences bied ik je mogelijkheden om beroepen te ontdekken en ervaren.

don't call us.
we will coconut
you

organic pop up market store is heading your way​

Loopbaanbegeleiding

Wil je graag wat extra begeleiding? Dan ben ik er voor jou met passende informatie of persoonlijke ondersteuning naar jouw behoefte. Dit kan telefonisch of digitaal, maar natuurlijk ook ‘in het echt’. Heb je hierover vragen of wil je een afspraak plannen neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

Mijn Leo

Log in op mijn Leo en krijg nog meer grip op je loopbaan!

  • ePortfolio
  • zelftestrapporten
  • solliciteren